Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Галерия

Контакти

contact

Бул.Васил Левски №60, ап.2; София, 1142

+359 876 30 77 31

+359 899 85 81 16

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори

Екип

МАТЕЙ  ИВАНОВ

Matei Ivanov

Клиничен и консултативен психолог, завършил магистърска програма на  Софийски университет „Св. Климент Охридски” през 2006 година. Специалист в областта на психичното здраве и превенцията на психични разстройства и заболявания при хора от различни възрастови групи. С дългогодишен опит в  работата с девиантно поеведение при юноши и хора в зряла възраст.

Има над 9 години опит в лидирането на психотерапевтични групи, обучителни семинари и групи за развитие на човешкия потенциал.

В индивдуалната и груповата си работа е работил и работи под супервизията на г-н Рууд Бругеман – Президент на Белгийска Федерация на Терапевтичните Общности и доц. Поли Петкова – Председател на Българската Асоциацията по Когнитивно Поведенческа Терапия.

Има проведени обучителни курсове за следдипломна квалификация и придобиване на специализирани професионални умения в областта на  водене на интервю и изграждане на стратегии за психологическо консултиране; психодиагностични оценки и когнитивни процеси на личността; криза и кризисна интервенция.

 

МАРИАНА ЦЕНИНА

Mariana-Tsenina

Педагог, детско-юношески и консултативен психолог, завършила магистърска програма ”Детско-юношеска и училищна психология” на Софийския университет „Св. Климент Охридски” през 2009 година. Специалист в областта на диагностиката и грижата за психичното здраве при деца и юноши.

С дългогодишен опит в работата с девиантно поведение, депресия и тревожност.

В областа на детското развитие притежава четири годишна индивидуална практика.

От 2010 година консултира родители, деца и тинейджъри при проблеми, свързани с ниското самочувствие, себеприемането, адаптирането разпознаване на собствените емоционални състояния и свързването им с конкретни нужди и потребности, изграждането на идентичност, преминаването през различните етапи и кризи на развитието и идентичността.

В индивидуалната и груповата си работа е работила и работи под супервизията на г-н Рууд Бругеман – Президент на Белгийската Федерация на Терапевтичните Общности и доц. Поли Петкова – Председател на Българската Асоциация по Когнитивно Поведенческа Терапия.

Има проведени обучителни курсове за следдипломна квалификация и придобиване на специализирани професионални умения в областта на  водене на интервю и изграждане на стратегии за психологическо консултиране; психодиагностични оценки и когнитивни процеси на личността; криза и кризисна интервенция.

 

ЯНА СТОЕВА

Qna-StoevaПсихолог, магистър по Детско-юношеска и училищна психология. Психодрама асистент към Институт по психодрама, индивидуална и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг”.

Професионалните ѝ интереси и компетенции са свързани както с подпомагане, консултиране и подкрепа  във важни или трудни моменти при израстването и развитието на  деца и юноши, така и с индивидуалното консултиране при възрастни. Има натрупан практически опит в областта на груповата терапевтична работа; мотивационното интервюиране и индивидуалното психологическо консултиране в „Атитюд - Център за психологическо консултиране”, а също така и във  Фондация „Социална комуникация”.

Има придобити умения за използването на  метода „Детски умения”. В основата си този похват е социално ориентирана интервенция за промяна на детското поведение, която провокира поддържането на един конструктивен модел за справяне с  поведенческите затрудненията, основаващ се на сътрудничеството с родителя.

Притежава базисни знания относно прилагането на кризисна интервенция, динамично интервю. Обучена е във воденето на групови тренинги, свързани с личностно израстване, преодоляване на трудности и страхове, справяне с ниската самооценка и изграждане на добра връзка и път към  себе си.

 

 ДИАНА ЦОНЕВСКА

WP 20140925 003Завършила  международен бизнес с немски и италиански език, с фокус върху Управлението на Човешките Ресурси в European Business School London в Лондон, Великобритания през 2012г. Продължава квалификацията си в областта на човешките ресурси и в  Universita Cattolica del Sacro Cuore в Милано и Universita CA' Foscari di Venezia във Венеция, участвайки в задължителни обучителни разменни програми.

След края на образованието си, започва работа в стартираща строителна фирма, където в продължение на 3 месеца, основната  и дейност е подбор на персонал.

В сферата на управление на човешките ресурси притежава опит и умения в избора и разработването на тестове за първичен подбор на персонал за търговски и административни позиции, провеждане на интервюта; анализ на потенциала на кандидатите; изработване на пълна документация на служителите; организиране на семинари, презентации, обучения, тийм билдинги и индивидуални коучинг сесии.

По настоящем Диана Цоневска е управляващ партньор в инженеринговата компания DECIBEL.

Като част от екипа на Атитюд-Център за психологическо консултиране, заема позицията на консултант в управлението на човешките ресурси.