Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Галерия

Контакти

contact

Бул.Васил Левски №60, ап.2; София, 1142

+359 876 30 77 31

+359 899 85 81 16

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори

За Нас

„АТИТЮД-ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ” ЕООД е организация, чиято основна дейност е насочена към развитие на човешкия потенциал.

Нашето име произхожда от лат. “аptitudo” – което означава готовност или склонност, и от лат. “аctus” през итал. “atto” – което означава действие или поведение. В българския език по скоро се асоциира с думата нагласа.

Идеята да създадем един различен център за психологическа помощ, психично здраве и развитие на човешкия потенциал се зароди още през 2009г. Тогава си дадохме сметка, че най-добрата реалност, в която можем да развием и реализираме собствените си идеи е тази, която ние трябва да създадем, въпреки всички негативни перспективи, пред които бяхме изправени тогава.Така започнахме. С промяна в собствените ни нагласи и с една мечта да вървим по свой път.

Сега ситуацията е различна, вече разполагаме с един работещ център и екип специалити, в това число психолози, педагози, социални работници,  а нашата дейност е структурирана и обособена в следните сфери:

  • Психотерапия
  • Психодиагностика
  • Психологическо консултиране
  • Детско развитие
  • Стажове и обучения
  • Бизнес консултиране

Ние разчитаме преди всичко на екипното взаимодействие и на работата в мрежа. Освен това имаме практиката да работим и привличаме в проектите си други специалисти от различни сфери, които не са част от нашия екип, но ни помагат да работим заедно за постигане на общите ни цели.

За повече информация, разгледайте подробното описание на нашите услуги в отделните секции.