Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Галерия

Контакти

contact

Бул.Васил Левски №60, ап.2; София, 1142

+359 876 30 77 31

+359 899 85 81 16

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори

Консултиране на родители

parents-consulting

Едва ли има родител, който сутрин се събужда с мисълта да направи живота на своето дете непоносим. Никоя майка не си казва: „Днес ще крещя, ще тормозя и ще унижавам детето си винаги, когато имам възможност.”, както и никой баща не е планирал предварително да унижи дъщеря си пред другите и да й покаже своето надмощие.

Едва ли и децата потриват доволно ръце след ставането си от леглото сутрин, планирайки да побъркат родителите си, докарвайки ги до ръба на нервна криза.

Отговорността за това едно дете да расте в благоприятна за неговото развитие среда е задача на възрастните, с които то си взаимодейства всеки ден. От тях зависи дали то ще бъде дисциплинирано, дали ще спазва правилата; дали ще вярва в себе си и собствените си възможности; дали ще се справя с трудностите по пътя си и дали ще бъде един добър човек.

Това звучи малко стряскащо, но е самата истина!

Истина е и че децата ще се научат да общуват със света в зависимост от това как се общува в семейството им. Емоционалната атмосфера в семейството оставя своя отпечатък върху детската личност. Напоследък все повече родители започват да осъзнават връзката между своя характер и поведението на собственото си дете.

Нашата цел е да подпомогнем всеки родител в усвояване на необходимите знания, свързани с конкретните  особености, характерни за  периода на развитие, в който се намира детето му. Наша цел е и да подпомогнем всеки родител в процеса на собствената му промяна.

Да, промяна! Защото децата стават по-добри, веднага щом родителите им станат по-добри.

Направете тази услуга на детето си, помогнете му да развие своите умения и навици, да изгради ценностната си система и правила, благодарение на които да съумее да разгърне пълния си потенциал, и един ден то ще ви се отблагодари!