Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Галерия

Контакти

contact

Бул.Васил Левски №60, ап.2; София, 1142

+359 876 30 77 31

+359 899 85 81 16

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ

Децата са нашето бъдеще. Всеки знае това. Няма родител, който поне веднъж в живота  да не си е задавал въпроса: „В какъв ли човек ще се превърне моето дете?”. Този въпрос обаче остава без сигурен и категоричен отговор.

Ние имаме опит с много „повредени” деца. Да „повредени” деца! Интересното е обаче, че родителите, които търсят нашата помощ определят децата си по този начин. Водят ни „проблемно” дете, казвайки „Ето го, поправете ми го! И кажете колко време и пари ще ми струва това?”

Ние обаче знаем, че децата не са вещи, които някой може да поправи, сменяйки една или друга част.

Всяко дете преминава през своите трудни периоди и кризи докато се изгради като личност. Някои деца се справят добре, преодолявайки трудностите и израствайки проблемното поведение, други пък не успяват да се справят толкова лесно. Едно обаче е сигурно и то е че начинът, по който едно дете преодолява кризите в своето развитие, е определящ за неговото бъдеще.

Отговорността на всеки родител тук е да прояви грижа и внимание, като подпомогне своето дете в това да изгради самостоятелност, независимост, автономност и увереност, за да може утре то да се превърне в адаптивен и справящ се възрастен човек.

И макар всеки да има своя собствен път, пътищата на родителя и неговото дете имат много пресечни точки, особено във възрастта от раждането до юношеството.

Ние Ви предлагаме необходимите знания, професионален опит и среда, чрез които самите Вие да постигнете развитие, израстване и промяна.

Имайте смелостта да инвестирате в бъдещето на своето дете, като се консултирате с нас, посетите нашите семинари, тренинги, арт ателиета и обучителни групи, където освен знания, ще получите персонално внимание, грижа, подкрепа и разбиране.