Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Галерия

Контакти

contact

Бул.Васил Левски №60, ап.2; София, 1142

+359 876 30 77 31

+359 899 85 81 16

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори

Индивидуални програми

indiv-programi

Ние хората сме уникални по своята същност. Възможността сами да избираме пътя по който да вървим и така да предопределяме съдбата си, ни прави уникални. С ежедневните решения и житейски избори, човешкото същество се отличава от животните.

Оказва се, че едиственото нещо, което ние не можем да променим е социалната среда, в която се раждаме. От този момент нататък, човешките възможности са безпределни. Да, това е факт, но за съжаление макар нашият потенциал да е безграничен, поради незнание, липса на умения и заучаване на неправилни поведенчески модели, ние сами си поставяме лимити, граници и ограничения. За съжаление не всеки от нас знае как да използва ресурсите на своя потенциал.

От опита си до сега, се убедихме, че структурираната терапия, с поставянето на ясни цели, които да подпомагат клиента да разширява границите на своите възможности, неминуемо води до успех, личностно развитие, физическо здраве и пълноценен живот.

Поради тази причина създадохме като услуга изработването на индивидуални програми за развитие.

Индивидуалната програма за всеки клиент е съобразена с неговите личностни характеристики, поведения, затруднения и възможностии е структурирана в няколко основни сфери, засягащи изцяло възможните проблематични области в живота на човек: здраве и физически тонус; поведение и нагласи; емоции; взаимоотношения; обучение и образование.

Обикновено трудности в някоя от тези области, водят до загуба на баланса и равновесието в живота ни.

Помислете как би изглеждал животът на човек, който има проблеми с теглото или със съня? А на човек, който трудно приема критика и не може да изрази гнева си по един добър начин? Или пък на човек, който има проблематични отношения с приятелаката си/приятеля си?

В зависимост от Вашите проблематични области, заедно ще изработим програмата Ви и ще поставим реални срокове. Остава само да ни повярвате. В нашият живот се случва само онова, в което най-силно вярваме. Заобикалящият ни свят е нашето собствено оглеадало. Какво виждате оглеждайки се? Ако ви харесва отражението добре, Вие наистина сте един успешен човек. Но ако там откривате проблемни взаимоотношения, болка, самота, липса на удовлетворение или здравословни проблеми, то приемете предизвикателството заедно да създадем възможността за промяна.