Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Галерия

Контакти

contact

Бул.Васил Левски №60, ап.2; София, 1142

+359 876 30 77 31

+359 899 85 81 16

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори

Програми и групова работа

business-group-teamАТИТЮД разработи специално за нуждите на бизнеса групов формат на работа. Този формат е непозната и неизползвана до сега стратегия за развитие на екипната кохезия, сплотеност и ефективност на групата.

Стъпвайки върху нашия дългогодишен опит в работата с групи, ние предлагаме 3-месечна програма, чрез която могат да бъдат постигнати удивителни резултати, изразяващи се в придобиването и усъвършенстването на уменията за социална комуникация; справяне с конфликти на работното място; асертивно поведение; изграждане на доверие; ангажираност към работните задачи и фирмрни цели; развитие на личното майсторство; изграждане на диалог; споделена визия и способности за колективно учене.

В лидираните от нас групи участва и прекия ръководител, тъй като заедно създаваме една нова реалност. Всеки човек, който стои в собствената си субективна реалност би могъл да скрие истинските си мотиви, но в една група, каквато е и екипът, нищо не остава незабелязано.

За Ваше удобство три месечните програми са организирани в удобно време и са структурирани в следните етапи:

-   Етап на предварителна работа – провеждане на интервюта, диагностика и използване на методики, с помощта на които да бъдат изведени основните лични трудности, водещи до проблеми в самата организация и екипна работа.

-  Етап на изграждане на индивидуална програма за работа, съобразена с особеностите на конкретната фирма или организация.

- Групова работа с цел придобиване на социални умения и умения за обективно виждане на цялостната визия и картина чрез обучителни семинари, тренинги, ролеви игри и др.

След приключване на 3-месечния период на работа, при нужда екипът от специалисти на Атитюд осигуряват супервизия, консултиране при възникнали затруднения и проследяване на напредъка.